Ernest & Celestine winterpret

Ernest & Celestine winterpret

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ernest & Celestine winterpret

Moeite met waar je nou Ernest & Celestine winterpret moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ernest & Celestine winterpret

Samenvatting

Ernest is een grote beer. Hij speelt graag muziek en eet jam. Ernest deelt zijn huis met Celestine, een vrolijk en vastberaden weesmuisje. De twee vrienden vervelen zich nooit. Zodra de eerste sneeuwvlokken vallen, bereiden ze zich voor op de winterslaap van Ernest. Ze moeten hun geadopteerde gans Bibi leren vliegen voor de grote trek. Ze gaan samen naar het muizenbal, om de eerste sneeuwvlokken te vieren. En natuurlijk moeten ze niet vergeten om koekjes te bakken voor Ernest, zodat hij met een volle buik aan zijn winterslaap kan beginnen. Een superlieve film voor kinderen vanaf 3 jaar. De vier korte verhalen nemen je mee in een prachtige winterwereld in zachte pasteltinten, gebaseerd op de tekeningen van de wereldberoemde Belgische prentenboekmaakster Gabrielle Vincent.

Regisseur en acteurs

 • Julien Chheng portrait

  Julien Chheng

  Director

 • Jean-Christophe Roger portrait

  Jean-Christophe Roger

  Director

 • Simon Zwiers portrait

  Simon Zwiers

  Actor

 • Noa Zwan portrait

  Noa Zwan

  Actor

Trailers

Ernest & Celestine winterpret

Benieuwd naar Ernest & Celestine winterpret? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Ernest & Celestine winterpret draait.

Ernest & Celestine winterpret in de bioscoop

Ernest & Celestine winterpret draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Ernest & Celestine winterpret.

Ernest & Celestine winterpret streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Ernest & Celestine winterpret te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Ernest & Celestine winterpret een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Ernest & Celestine winterpret zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Ernest & Celestine winterpret torrent

Op zoek naar een torrent van Ernest & Celestine winterpret? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Ernest & Celestine winterpret zonder zorgen.

Ernest & Celestine winterpret downloaden

Als Ernest & Celestine winterpret binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Ernest & Celestine winterpret trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Ernest & Celestine winterpret de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.