Ernest & Celestine winterpret

Ernest & Celestine winterpret

Bekijk de trailer

Kijk Ernest & Celestine winterpret

Moeite met waar je nou Ernest & Celestine winterpret moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Ernest is een grote beer. Hij speelt graag muziek en eet jam. Ernest deelt zijn huis met Celestine, een vrolijk en vastberaden weesmuisje. De twee vrienden vervelen zich nooit. Zodra de eerste sneeuwvlokken vallen, bereiden ze zich voor op de winterslaap van Ernest. Ze moeten hun geadopteerde gans Bibi leren vliegen voor de grote trek. Ze gaan samen naar het muizenbal, om de eerste sneeuwvlokken te vieren. En natuurlijk moeten ze niet vergeten om koekjes te bakken voor Ernest, zodat hij met een volle buik aan zijn winterslaap kan beginnen. Een superlieve film voor kinderen vanaf 3 jaar. De vier korte verhalen nemen je mee in een prachtige winterwereld in zachte pasteltinten, gebaseerd op de tekeningen van de wereldberoemde Belgische prentenboekmaakster Gabrielle Vincent.

Regisseur en acteurs

 • Julien Chheng portrait

  Julien Chheng

  Director

 • Jean-Christophe Roger portrait

  Jean-Christophe Roger

  Director

 • Simon Zwiers portrait

  Simon Zwiers

  Actor

 • Noa Zwan portrait

  Noa Zwan

  Actor

Trailers

Ernest & Celestine winterpret

Wil je Ernest & Celestine winterpret kijken? De serie van Julien Chheng uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Ernest & Celestine winterpret op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Ernest & Celestine winterpret met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Ernest & Celestine winterpret downloaden

Het downloaden van Ernest & Celestine winterpret is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Ernest & Celestine winterpret ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Ernest & Celestine winterpret streamen

Het streamen van Ernest & Celestine winterpret heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Ernest & Celestine winterpret online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Ernest & Celestine winterpret kijkt. Ideaal!

Ernest & Celestine winterpret torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Ernest & Celestine winterpret. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Ernest & Celestine winterpret trailer

Bekijk eerst even de trailer van Ernest & Celestine winterpret voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.