Facejacker
%
78

Facejacker

Kijk Facejacker

Moeite met waar je nou Facejacker moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Facejacker is a Channel 4 comedy series which started on 16 April 2010. It follows the similar show Fonejacker. Kayvan Novak adopts various disguises, including several characters heard in Fonejacker. To promote the show, Novak appeared at Channel 4's Comedy Gala as Terry Tibbs on April 5. Series 2 finished filming in July 2011 and premiered on 27 March 2012. The series concluded on 1 May 2012. Novak plans to create a film based on the show's characters, and is currently in talks with Film4 and Hat Trick Productions.

Facejacker

Wil je Facejacker kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Facejacker streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Facejacker niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Facejacker zelfs gratis bekijken.

Facejacker downloaden

Wil je Facejacker ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Facejacker overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Facejacker torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van Facejacker is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Facejacker trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of Facejacker de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.