Facejacker
%
78

Facejacker

Kijk Facejacker

Moeite met waar je nou Facejacker moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Facejacker is a Channel 4 comedy series which started on 16 April 2010. It follows the similar show Fonejacker. Kayvan Novak adopts various disguises, including several characters heard in Fonejacker. To promote the show, Novak appeared at Channel 4's Comedy Gala as Terry Tibbs on April 5. Series 2 finished filming in July 2011 and premiered on 27 March 2012. The series concluded on 1 May 2012. Novak plans to create a film based on the show's characters, and is currently in talks with Film4 and Hat Trick Productions.

Facejacker

Veel gehoord over Facejacker en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Facejacker heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Facejacker streamen

Wil je Facejacker, de serie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Facejacker zelfs gratis kijken.

Facejacker downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Facejacker ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Facejacker er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Facejacker torrent

Op zoek naar een torrent van Facejacker? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Facejacker te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Facejacker trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Facejacker. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.