Faking It
%
72

Faking It

Kijk Faking It

Moeite met waar je nou Faking It moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Faking It was a television programme originating on Channel 4 which has spawned various international remakes, including a United States version which began in 2003 on the TLC network. Devised by Stephen Lambert of RDF Media, the programme's original concept was "a modern-day Pygmalion", referring to the George Bernard Shaw play in which flower girl Eliza Doolittle is trained to appear like an aristocrat.The series ended on Boxing day 2006 with faker Sharon Pallister transforming from cleaner to burlesque performer and featured Wayne Sleep, Miss Immodesty Blaize and Dita von Teese

Faking It

Wil je Faking It kijken? De serie vanuit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Faking It op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Faking It met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Faking It downloaden

Het downloaden van Faking It is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Faking It ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Faking It streamen

Het streamen van Faking It heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Faking It online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Faking It kijkt. Ideaal!

Faking It torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Faking It. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Faking It trailer

Bekijk eerst even de trailer van Faking It voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.