Fallen Angels
%
65

Fallen Angels

Kijk Fallen Angels

Moeite met waar je nou Fallen Angels moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Fallen Angels is an American neo-noir anthology television series that ran from 1993 to 1995 on the Showtime pay cable station and was produced by Propaganda Films. No first-run episodes were shown in 1994. The series was executive produced by Sydney Pollack and produced by Steve Golin and others. The theme song was written by Elmer Bernstein and the original music was written by Peter Bernstein. Period torch songs by performers like Patti Page and Billie Holiday were used periodically. In Europe, the show is known as Perfect Crimes and shown in France on Canal +, and in England.

Fallen Angels

Fallen Angels streamen

Fallen Angels streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Fallen Angels downloaden

Zin om Fallen Angels te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Fallen Angels te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Fallen Angels torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Fallen Angels makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Fallen Angels trailer

Wil je er zeker van zijn dat Fallen Angels jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.