Falling Skies
%
72

Falling Skies

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Falling Skies

Moeite met waar je nou Falling Skies moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Falling Skies

Samenvatting

Falling Skies opens in the chaotic aftermath of an alien attack that has left most of the world completely incapacitated. In the six months since the initial invasion, the few survivors have banded together outside major cities to begin the difficult task of fighting back. Each day is a test of survival as citizen soldiers work to protect the people in their care while also engaging in an insurgency campaign against the occupying alien force.

Regisseur en acteurs

 • Noah Wyle portait

  Noah Wyle

  Thomas 'Tom' Mason

 • Moon Bloodgood portait

  Moon Bloodgood

  Dr. Anne Glass

 • Drew Roy portait

  Drew Roy

  Hal Mason

 • Maxim Knight portait

  Maxim Knight

  Matthew 'Matt' Mason

 • Connor Jessup portait

  Connor Jessup

  Ben Mason

 • Mpho Koaho portait

  Mpho Koaho

  Anthony

 • Will Patton portait

  Will Patton

  Captain Daniel 'Dan' Weaver

 • Sarah Carter portait

  Sarah Carter

  Maggie

 • Colin Cunningham portait

  Colin Cunningham

  John Pope

Trailers

Falling Skies

Benieuwd naar Falling Skies? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Falling Skies draait.

Falling Skies in de bioscoop

Falling Skies draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Falling Skies.

Falling Skies streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Falling Skies te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Falling Skies een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Falling Skies zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Falling Skies torrent

Op zoek naar een torrent van Falling Skies? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Falling Skies zonder zorgen.

Falling Skies downloaden

Als Falling Skies binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Falling Skies trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Falling Skies de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.