Falling Skies
%
72

Falling Skies

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Falling Skies

Moeite met waar je nou Falling Skies moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Falling Skies

Samenvatting

Falling Skies opens in the chaotic aftermath of an alien attack that has left most of the world completely incapacitated. In the six months since the initial invasion, the few survivors have banded together outside major cities to begin the difficult task of fighting back. Each day is a test of survival as citizen soldiers work to protect the people in their care while also engaging in an insurgency campaign against the occupying alien force.

Regisseur en acteurs

 • Noah Wyle portait

  Noah Wyle

  Thomas 'Tom' Mason

 • Moon Bloodgood portait

  Moon Bloodgood

  Dr. Anne Glass

 • Drew Roy portait

  Drew Roy

  Hal Mason

 • Maxim Knight portait

  Maxim Knight

  Matthew 'Matt' Mason

 • Connor Jessup portait

  Connor Jessup

  Ben Mason

 • Mpho Koaho portait

  Mpho Koaho

  Anthony

 • Will Patton portait

  Will Patton

  Captain Daniel 'Dan' Weaver

 • Sarah Carter portait

  Sarah Carter

  Maggie

 • Colin Cunningham portait

  Colin Cunningham

  John Pope

Trailers

Falling Skies

Wil je Falling Skies kijken? De serie van Noah Wyle uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Falling Skies op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Falling Skies met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Falling Skies downloaden

Het downloaden van Falling Skies is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Falling Skies ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Falling Skies streamen

Het streamen van Falling Skies heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Falling Skies online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Falling Skies kijkt. Ideaal!

Falling Skies torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Falling Skies. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Falling Skies trailer

Bekijk eerst even de trailer van Falling Skies voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.