Familie Kruys
%
68

Familie Kruys

Nu kijken

Kijk Familie Kruys

Moeite met waar je nou Familie Kruys moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Familie Kruys

Samenvatting

Serie over de hechte band tussen de 46-jarige, alleenstaande Bette Kruys en haar broer Kirk en over alle perikelen die zij meemaken met de rest van hun kleurrijke familie.

Regisseur en acteurs

 • Hans Dagelet portait

  Hans Dagelet

  Thomas Kruys

 • Elise Schaap portait

  Elise Schaap

  Ruxandra Kruys-Iliescu

 • Frederik Brom portait

  Frederik Brom

  Morten Wijdeveld

 • Rop Verheijen portait

  Rop Verheijen

  Kirk Kruys

 • Linda de Mol portait

  Linda de Mol

  Bette Kruys

 • Marcel Musters portait

  Marcel Musters

  Johan Smit

Familie Kruys

Familie Kruys streamen

Familie Kruys streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Familie Kruys downloaden

Zin om Familie Kruys te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Familie Kruys te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Familie Kruys torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Familie Kruys makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Familie Kruys trailer

Wil je er zeker van zijn dat Familie Kruys jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.