Familie Kruys
%
68

Familie Kruys

Nu kijken

Kijk Familie Kruys

Moeite met waar je nou Familie Kruys moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Familie Kruys

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen Familie Kruys draait?

Samenvatting

Serie over de hechte band tussen de 46-jarige, alleenstaande Bette Kruys en haar broer Kirk en over alle perikelen die zij meemaken met de rest van hun kleurrijke familie. Bette heeft de boot qua liefde compleet gemist en worstelt steevast met haar gewicht. Ze doet de styling van vrouwen als Wendy van Dijk en Daphne Deckers en werkt zich een slag in de rondte om haar lege huis te vermijden.

Regisseur en acteurs

 • Hans Dagelet portait

  Hans Dagelet

  Thomas Kruys

 • Elise Schaap portait

  Elise Schaap

  Ruxandra Kruys-Iliescu

 • Frederik Brom portait

  Frederik Brom

  Morten Wijdeveld

 • Rop Verheijen portait

  Rop Verheijen

  Kirk Kruys

 • Linda de Mol portait

  Linda de Mol

  Bette Kruys

 • Marcel Musters portait

  Marcel Musters

  Johan Smit

Familie Kruys

Benieuwd naar Familie Kruys? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Familie Kruys draait.

Familie Kruys in de bioscoop

Familie Kruys draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Familie Kruys.

Familie Kruys streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Familie Kruys te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Familie Kruys een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Familie Kruys zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Familie Kruys torrent

Op zoek naar een torrent van Familie Kruys? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Familie Kruys zonder zorgen.

Familie Kruys downloaden

Als Familie Kruys binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Familie Kruys trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Familie Kruys de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.