Fantasy
%
88

Fantasy

Kijk Fantasy

Moeite met waar je nou Fantasy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Fantasy is an American game show franchise co-hosted by Peter Marshall and Leslie Uggams, with Chris Lemmon and Meredith MacRae as remote correspondents. Bill Armstrong announced the show, with substitutes from Johnny Gilbert and Charlie Tuna with Tuna replacing Armstrong about midway through the series' run. It aired on NBC from September 13, 1982 to October 28, 1983, and was videotaped at the network's studios in Burbank, California. The hourlong show offered contestants the opportunity to "make their dreams come true". It was nominated for six Daytime Emmy Awards, with one win to Uggams for the 1983 award for Outstanding Host or Hostess in a Variety Series. She was nominated for the same category in 1984. Game Show Network only aired one episode of the series.

Fantasy

Wil je Fantasy kijken? De serie vanuit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Fantasy op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Fantasy met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Fantasy downloaden

Het downloaden van Fantasy is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Fantasy ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Fantasy streamen

Het streamen van Fantasy heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Fantasy online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Fantasy kijkt. Ideaal!

Fantasy torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Fantasy. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Fantasy trailer

Bekijk eerst even de trailer van Fantasy voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.