Faraday and Company
%
71

Faraday and Company

Kijk Faraday and Company

Moeite met waar je nou Faraday and Company moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Faraday & Company is an American crime drama series that aired in the 1973-1974 season. It starred Dan Dailey as Frank Faraday, a private investigator falsely accused of murdering his partner who returns to Los Angeles after 28 years of imprisonment, and James Naughton as Steve, his son who is also a private investigator.

Faraday and Company

Faraday and Company streamen

Faraday and Company streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Faraday and Company downloaden

Zin om Faraday and Company te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Faraday and Company te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Faraday and Company torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Faraday and Company makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Faraday and Company trailer

Wil je er zeker van zijn dat Faraday and Company jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.