Fast Times
%
59

Fast Times

Kijk Fast Times

Moeite met waar je nou Fast Times moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Fast Times is a seven-episode 1986 television remake of the 1982 movie Fast Times at Ridgemont High that was produced by Amy Heckerling, who directed the original film. Cameron Crowe, who penned the original Fast Times novel and film screenplay, served as creative consultant. Moon Unit Zappa participated as a technical consultant. She was hired in order to research slang terms and mannerisms of teenagers, as she had just graduated from high school at the time and had a much better grasp of then-current high school behavior than the writers. Oingo Boingo provided the theme song.

Fast Times

Wil je Fast Times kijken? De serie vanuit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Fast Times op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Fast Times met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Fast Times downloaden

Het downloaden van Fast Times is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Fast Times ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Fast Times streamen

Het streamen van Fast Times heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Fast Times online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Fast Times kijkt. Ideaal!

Fast Times torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Fast Times. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Fast Times trailer

Bekijk eerst even de trailer van Fast Times voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.