Father & Son
%
74

Father & Son

Kijk Father & Son

Moeite met waar je nou Father & Son moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Father & Son is a four-part television crime thriller produced by Left Bank Pictures and Octagon Films for the British ITV network and the Irish broadcaster Raidió Teilifís Éireann. Written by Frank Deasy, the serial depicts the return of Michael O'Connor to his native Ireland, after spending several years imprisoned in the United Kingdom. A parallel storyline follows O'Connor's son and sister-in-law in Manchester. The serial was filmed entirely on location in Dublin and Wicklow from October to December 2008, with only minimal second-unit filming in Manchester. Father & Son was first broadcast on RTÉ One in June 2009 and has since received positive reaction from the Irish press. It was broadcast in the UK on the ITV network during June 2010.

Father & Son

Zin om Father & Son lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Father & Son te bekijken voor je op een rijtje.

Father & Son downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Father & Son downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Father & Son. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Father & Son er ook in SD heel goed uit.

Father & Son streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Father & Son net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Father & Son hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Father & Son helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Father & Son torrent

Denk je dat je om Father & Son te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Father & Son trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Father & Son de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.