Favorite Son
%
74

Favorite Son

Kijk Favorite Son

Moeite met waar je nou Favorite Son moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Favorite Son is a miniseries about political intrigue that aired on NBC in 1988 a week before that year's presidential election. It starred Harry Hamlin, Linda Kozlowski, James Whitmore, Robert Loggia, John Mahoney, Ronny Cox, and a pre-Seinfeld Jason Alexander. The miniseries was adapted from the 1987 novel of the same written by Steve Sohmer, who also wrote the teleplay.

Favorite Son

Wil je Favorite Son kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Favorite Son streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Favorite Son niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Favorite Son zelfs gratis bekijken.

Favorite Son downloaden

Wil je Favorite Son ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Favorite Son overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Favorite Son torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van Favorite Son is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Favorite Son trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of Favorite Son de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.