Fawlty Towers
%
88

Fawlty Towers

Nu kijken

Kijk Fawlty Towers

Moeite met waar je nou Fawlty Towers moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fawlty Towers

Samenvatting

Fawlty Towers is a British sitcom produced by BBC Television that was first broadcast on BBC2 in 1975 and 1979. Twelve episodes were made. The show was written by John Cleese and his then wife Connie Booth, both of whom also starred in the show. The series is set in Fawlty Towers, a fictional hotel in the seaside town of Torquay, on the "English Riviera". The plots centre around tense, rude and put-upon owner Basil Fawlty, his bossy wife Sybil, a comparatively normal chambermaid Polly, and hapless Spanish waiter Manuel and their attempts to run the hotel amidst farcical situations and an array of demanding and eccentric guests. In a list drawn up by the British Film Institute in 2000, voted by industry professionals, Fawlty Towers was named the best British television series of all time.

Regisseur en acteurs

 • John Cleese portait

  John Cleese

  Basil Fawlty

 • Prunella Scales portait

  Prunella Scales

  Sybil Fawlty

 • Connie Booth portait

  Connie Booth

  Polly Sherman

 • Andrew Sachs portait

  Andrew Sachs

  Manuel

 • Ballard Berkeley portait

  Ballard Berkeley

  Major Gowen

 • Brian Hall portrait

  Brian Hall

  Terry the Chef

 • Gilly Flower portrait

  Gilly Flower

  Miss Tibbs

 • Renee Roberts portrait

  Renee Roberts

  Miss Gatsby

Fawlty Towers

Wil je Fawlty Towers kijken? De serie van John Cleese uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Fawlty Towers op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Fawlty Towers met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Fawlty Towers downloaden

Het downloaden van Fawlty Towers is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Fawlty Towers ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Fawlty Towers streamen

Het streamen van Fawlty Towers heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Fawlty Towers online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Fawlty Towers kijkt. Ideaal!

Fawlty Towers torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Fawlty Towers. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Fawlty Towers trailer

Bekijk eerst even de trailer van Fawlty Towers voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.