Fear the Walking Dead
%
70

Fear the Walking Dead

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Fear the Walking Dead

Moeite met waar je nou Fear the Walking Dead moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fear the Walking Dead

Samenvatting

What did the world look like as it was transforming into the horrifying apocalypse depicted in "The Walking Dead"? This spin-off set in Los Angeles, following new characters as they face the beginning of the end of the world, will answer that question.

Regisseur en acteurs

 • Kim Dickens portait

  Kim Dickens

  Madison Clark

 • Cliff Curtis portait

  Cliff Curtis

  Travis Manawa

 • Frank Dillane portait

  Frank Dillane

  Nick Clark

 • Alycia Debnam-Carey portait

  Alycia Debnam-Carey

  Alicia Clark

 • Mercedes Mason portait

  Mercedes Mason

  Ofelia Salazar

 • Lorenzo James Henrie portait

  Lorenzo James Henrie

  Chris Manawa

 • Colman Domingo portait

  Colman Domingo

  Victor Strand

Trailers

Fear the Walking Dead

Wil je Fear the Walking Dead kijken? De serie van Kim Dickens uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Fear the Walking Dead op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Fear the Walking Dead met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Fear the Walking Dead downloaden

Het downloaden van Fear the Walking Dead is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Fear the Walking Dead ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Fear the Walking Dead streamen

Het streamen van Fear the Walking Dead heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Fear the Walking Dead online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Fear the Walking Dead kijkt. Ideaal!

Fear the Walking Dead torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Fear the Walking Dead. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Fear the Walking Dead trailer

Bekijk eerst even de trailer van Fear the Walking Dead voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.