Fifth Gear
%
62

Fifth Gear

Kijk Fifth Gear

Moeite met waar je nou Fifth Gear moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Fifth Gear is a British motoring television magazine series. Originally shown on Channel 5 from 2002 to 2011 and Discovery since 2012, the show is currently presented by Tiff Needell, Vicki Butler-Henderson, Jason Plato and Jonny Smith. Fifth Gear's rival show is BBC Two's Top Gear. Fifth Gear was first broadcast on 8 April 2002 as 5th Gear, and as a continuation of the original incarnation of the BBC show Top Gear, which was cancelled in 2001. Top Gear was relaunched later that year; Channel 5 originally wanted to carry on using the Top Gear name, but the BBC refused. Several of Top Gear's ex-presenters, including Quentin Willson, Tiff Needell, and Vicki Butler-Henderson were hired by Channel 5 to present Fifth Gear. The show was renamed as Fifth Gear in 2005. Repeats of Fifth Gear also started being broadcast on UKTV channel, Dave in April 2008 and later on Discovery Turbo.

Fifth Gear

Wil je Fifth Gear kijken? De serie vanuit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Fifth Gear op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Fifth Gear met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Fifth Gear downloaden

Het downloaden van Fifth Gear is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Fifth Gear ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Fifth Gear streamen

Het streamen van Fifth Gear heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Fifth Gear online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Fifth Gear kijkt. Ideaal!

Fifth Gear torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Fifth Gear. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Fifth Gear trailer

Bekijk eerst even de trailer van Fifth Gear voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.