Flashpoint
%
78

Flashpoint

Nu kijken

Kijk Flashpoint

Moeite met waar je nou Flashpoint moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Flashpoint

Samenvatting

De Strategic Response Unit is een speciale eenheid van de politie van het Canadese Toronto. Deze eenheid heeft de taak extreme situaties, die de politie zelf niet meer aankan, op te lossen.

Regisseur en acteurs

 • David Paetkau portait

  David Paetkau

  Sam Braddock

 • Enrico Colantoni portait

  Enrico Colantoni

  Gregory Parker

 • Amy Jo Johnson portait

  Amy Jo Johnson

  Jules Callaghan

 • Hugh Dillon portait

  Hugh Dillon

  Ed Lane

 • Sergio Di Zio portait

  Sergio Di Zio

  Mike Scarlatti

 • Tattiawna Jones portait

  Tattiawna Jones

  Winnie Camden

 • Jack Knight portrait

  Jack Knight

  Dean Parker

 • Olunike Adeliyi portrait

  Olunike Adeliyi

  Leah Kerns

Flashpoint

Benieuwd naar Flashpoint? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Flashpoint draait.

Flashpoint in de bioscoop

Flashpoint draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Flashpoint.

Flashpoint streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Flashpoint te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Flashpoint een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Flashpoint zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Flashpoint torrent

Op zoek naar een torrent van Flashpoint? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Flashpoint zonder zorgen.

Flashpoint downloaden

Als Flashpoint binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Flashpoint trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Flashpoint de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.