Flashpoint
%
78

Flashpoint

Nu kijken

Kijk Flashpoint

Moeite met waar je nou Flashpoint moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Flashpoint

Samenvatting

De Strategic Response Unit is een speciale eenheid van de politie van het Canadese Toronto. Deze eenheid heeft de taak extreme situaties, die de politie zelf niet meer aankan, op te lossen.

Regisseur en acteurs

 • David Paetkau portait

  David Paetkau

  Sam Braddock

 • Enrico Colantoni portait

  Enrico Colantoni

  Gregory Parker

 • Amy Jo Johnson portait

  Amy Jo Johnson

  Jules Callaghan

 • Hugh Dillon portait

  Hugh Dillon

  Ed Lane

 • Sergio Di Zio portait

  Sergio Di Zio

  Mike Scarlatti

 • Tattiawna Jones portait

  Tattiawna Jones

  Winnie Camden

 • Jack Knight portrait

  Jack Knight

  Dean Parker

 • Olunike Adeliyi portrait

  Olunike Adeliyi

  Leah Kerns

Flashpoint

Wil je Flashpoint kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Flashpoint streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Flashpoint niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Flashpoint zelfs gratis bekijken.

Flashpoint downloaden

Wil je Flashpoint ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Flashpoint overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Flashpoint torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van Flashpoint is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Flashpoint trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of Flashpoint de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.