Friends
%
100

Friends

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Friends

Moeite met waar je nou Friends moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Friends

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Over de vriendschap van zes twintigers die wonen en werken in Manhattan in New York.

Regisseur en acteurs

 • Jennifer Aniston portait

  Jennifer Aniston

  Rachel Green

 • Courteney Cox portait

  Courteney Cox

  Monica Geller

 • Lisa Kudrow portait

  Lisa Kudrow

  Phoebe Buffay

 • Matt LeBlanc portait

  Matt LeBlanc

  Joey Tribbiani

 • Matthew Perry portait

  Matthew Perry

  Chandler Muriel Bing

 • David Schwimmer portait

  David Schwimmer

  Ross Geller

Trailers

Friends

Wil je Friends kijken? De serie van Jennifer Aniston uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Friends op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Friends met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Friends downloaden

Het downloaden van Friends is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Friends ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Friends streamen

Het streamen van Friends heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Friends online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Friends kijkt. Ideaal!

Friends torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Friends. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Friends trailer

Bekijk eerst even de trailer van Friends voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.