Galaxy Park
%
73

Galaxy Park

Nu kijken

Kijk Galaxy Park

Moeite met waar je nou Galaxy Park moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Galaxy Park

Samenvatting

es jongeren doen vakantiewerk op vakantiepark 'Galaxy Park'. Al gauw blijkt dat er zich een alien onder hen bevindt. Het hele park hangt vol camera's en ze gaan zelf ook op zoek naar het buitenaardse wezen.

Regisseur en acteurs

 • Nicolas Caeyers portrait

  Nicolas Caeyers

  Actor

 • Immanuel Lemmens portrait

  Immanuel Lemmens

  Actor

 • Soy Kroon portrait

  Soy Kroon

  Actor

Galaxy Park

Wil je Galaxy Park kijken? De serie van Nicolas Caeyers uit 2011 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Galaxy Park op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Galaxy Park met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Galaxy Park downloaden

Het downloaden van Galaxy Park is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Galaxy Park ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Galaxy Park streamen

Het streamen van Galaxy Park heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Galaxy Park online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Galaxy Park kijkt. Ideaal!

Galaxy Park torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Galaxy Park. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Galaxy Park trailer

Bekijk eerst even de trailer van Galaxy Park voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.