Gangsters
%
77

Gangsters

Kijk Gangsters

Moeite met waar je nou Gangsters moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Gangsters is a British television series made by the BBC and shown from 1975 to 1978. Created by Philip Martin, and produced at the BBC's Pebble Mill Studios in Birmingham by David Rose, Gangsters began televisual life as an edition of Play for Today in 1975, followed by two series transmitted in 1976 and 1978. The series, set in the multi-cultural criminal community of Birmingham, has remained a cult favourite, memorable for its strong violence, multi-ethnic cast and highly stylised, post-modern approach to storytelling. Gangsters featured references to film noir, gangster films, westerns, Bollywood and kung fu movies, as well as increasingly surreal end-of-episode cliffhangers and a bizarre final scene where the characters not only “break the fourth wall” but walk off the set. The two series had quite different tones. The first was a gritty thriller whilst the second was more surreal, with more emphasis on the post-modern elements. The theme music was an instrumental performed by Greenslade; in the last series it was adapted into a version sung by Chris Farlowe.

Regisseur en acteurs

 • Paul Barber portait

  Paul Barber

  Actor

 • Saeed Jaffrey portait

  Saeed Jaffrey

  Actor

 • Maurice Colbourne portait

  Maurice Colbourne

  Actor

 • Paul Antrim portrait

  Paul Antrim

  Actor

 • Elizabeth Cassidy portrait

  Elizabeth Cassidy

  Actor

Gangsters

Wil je Gangsters kijken? De serie van Paul Barber uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Gangsters op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Gangsters met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Gangsters downloaden

Het downloaden van Gangsters is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Gangsters ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Gangsters streamen

Het streamen van Gangsters heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Gangsters online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Gangsters kijkt. Ideaal!

Gangsters torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Gangsters. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Gangsters trailer

Bekijk eerst even de trailer van Gangsters voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.