Geordie Shore
%
53

Geordie Shore

Nu kijken

Kijk Geordie Shore

Moeite met waar je nou Geordie Shore moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Geordie Shore

Samenvatting

Geordie Shore is a British reality television series broadcast on MTV. Based in Newcastle upon Tyne, it premiered on 24 May 2011, and is the British spin-off of the American show Jersey Shore. "Geordie" is the regional nickname and dialect given to the people of the Tyneside area of North East England, and is closely associated with the city of Newcastle upon Tyne and its environs where the show is set. However the show includes cast members from various parts of North East England.

Regisseur en acteurs

 • Gary Beadle portrait

  Gary Beadle

  Gaz

 • Holly Hagan portrait

  Holly Hagan

  Holly

 • Marnie Simpson portrait

  Marnie Simpson

  Marnie

 • Aaron Chalmers portrait

  Aaron Chalmers

  Aaron

 • Chloe Ferry portrait

  Chloe Ferry

  Chloe

 • Nathan Henry portrait

  Nathan Henry

  Nathan

 • Marty KcKenna portrait

  Marty KcKenna

  Marty

Geordie Shore

Wil je Geordie Shore kijken? De serie van Gary Beadle uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Geordie Shore op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Geordie Shore met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Geordie Shore downloaden

Het downloaden van Geordie Shore is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Geordie Shore ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Geordie Shore streamen

Het streamen van Geordie Shore heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Geordie Shore online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Geordie Shore kijkt. Ideaal!

Geordie Shore torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Geordie Shore. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Geordie Shore trailer

Bekijk eerst even de trailer van Geordie Shore voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.