Geordie Shore
%
53

Geordie Shore

Kijk Geordie Shore

Moeite met waar je nou Geordie Shore moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Geordie Shore is a British reality television series broadcast on MTV. Based in Newcastle upon Tyne, it premiered on 24 May 2011, and is the British spin-off of the American show Jersey Shore. "Geordie" is the regional nickname and dialect given to the people of the Tyneside area of North East England, and is closely associated with the city of Newcastle upon Tyne and its environs where the show is set. However the show includes cast members from various parts of North East England.

Regisseur en acteurs

 • Gary Beadle portrait

  Gary Beadle

  Gaz

 • Holly Hagan portrait

  Holly Hagan

  Holly

 • Marnie Simpson portrait

  Marnie Simpson

  Marnie

 • Aaron Chalmers portrait

  Aaron Chalmers

  Aaron

 • Chloe Ferry portrait

  Chloe Ferry

  Chloe

 • Nathan Henry portrait

  Nathan Henry

  Nathan

 • Marty KcKenna portrait

  Marty KcKenna

  Marty

Geordie Shore

Wil je Geordie Shore kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Geordie Shore streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Geordie Shore niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Geordie Shore zelfs gratis bekijken.

Geordie Shore downloaden

Wil je Geordie Shore ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Geordie Shore overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Geordie Shore torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van Geordie Shore is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Geordie Shore trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of Geordie Shore de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.