George Washington
%
79

George Washington

Kijk George Washington

Moeite met waar je nou George Washington moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

George Washington is a 1984 television miniseries directed by Buzz Kulik. The miniseries, released in three parts, chronicles the life of George Washington, the 1st President of the United States, from age 11 to age 51. George Washington is based on the biography by James Thomas Flexner. The miniseries was shot mainly on location near Washington, D.C. and was aired on April 8, 10 and 11, 1984. The first part covers Washington's life in the French and Indian War, the second part shows the coming and commencement of the Revolutionary War and the final part describes the victory of the Independence from England. It was nominated for six Primetime Emmys.

Regisseur en acteurs

 • Clive Revill portait

  Clive Revill

  Lord Loudoun

 • Barry Bostwick portait

  Barry Bostwick

  Gen. George Washington

 • Hal Holbrook portait

  Hal Holbrook

  John Adams

 • David Dukes portait

  David Dukes

  George William 'Will' Fairfax

 • Jaclyn Smith portait

  Jaclyn Smith

  Sally Fairfax

 • Jeremy Kemp portait

  Jeremy Kemp

  Gen. Horatio Gates

 • James Mason portait

  James Mason

  Gen. Edward Braddock

 • Lloyd Bridges portait

  Lloyd Bridges

  Caleb Quinn

 • José Ferrer portait

  José Ferrer

  Actor

 • Richard Kiley portait

  Richard Kiley

  Actor

 • Rosemary Murphy portait

  Rosemary Murphy

  Actor

 • Robert Stack portait

  Robert Stack

  Actor

 • Trevor Howard portait

  Trevor Howard

  Actor

 • Stephen Macht portait

  Stephen Macht

  Actor

 • Patty Duke portait

  Patty Duke

  Martha Washington

George Washington

Zin om George Washington lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om George Washington te bekijken voor je op een rijtje.

George Washington downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je George Washington downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van George Washington. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet George Washington er ook in SD heel goed uit.

George Washington streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je George Washington net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je George Washington hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je George Washington helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

George Washington torrent

Denk je dat je om George Washington te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

George Washington trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of George Washington de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.