Ghost Whisperer
%
64

Ghost Whisperer

Bekijk de trailer

Kijk Ghost Whisperer

Moeite met waar je nou Ghost Whisperer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Newlywed Melinda Gordon tries to help the dead communicate with loved ones, 'but sometimes the messages she receives are intense and confusing.' Most of Melinda's efforts involve resolving conflicts that are preventing the spirits from passing over. The sentimental drama is 'inspired by the work of medium James Van Praagh.'

Regisseur en acteurs

 • Jennifer Love Hewitt portait

  Jennifer Love Hewitt

  Melinda Gordon

 • David Conrad portait

  David Conrad

  Jim Clancy

 • Camryn Manheim portait

  Camryn Manheim

  Delia Banks

 • Jamie Kennedy portait

  Jamie Kennedy

  Eli James

 • David Conrad portait

  David Conrad

  Sam Lucas

 • Christoph Sanders portait

  Christoph Sanders

  Ned Banks

 • Connor Gibbs portrait

  Connor Gibbs

  Aiden Lucas

 • Tyler Patrick Jones portait

  Tyler Patrick Jones

  Ned Banks

Trailers

Ghost Whisperer

Op zoek naar Ghost Whisperer? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Ghost Whisperer streamen

Het streamen van series als Ghost Whisperer heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als Ghost Whisperer waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Ghost Whisperer dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Ghost Whisperer downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als Ghost Whisperer te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Ghost Whisperer torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Ghost Whisperer trailer

Weet je nog niet zeker of Ghost Whisperer jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.