Girl Meets World
%
72

Girl Meets World

Nu kijken

Kijk Girl Meets World

Moeite met waar je nou Girl Meets World moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Girl Meets World

Samenvatting

Based on ABC's hugely popular 1993-2000 sitcom, this comedy, set in New York City, tells the wonderfully funny, heartfelt stories that "Boy Meets World" is renowned for – only this time from a tween girl's perspective – as the curious and bright 7th grader Riley Matthews and her quick-witted friend Maya Fox embark on an unforgettable middle school experience. But their plans for a carefree year will be adjusted slightly under the watchful eyes of Riley's parents – dad Cory, who's also a faculty member (and their new History teacher), and mom Topanga, who owns a trendy afterschool hangout that specializes in pudding.

Regisseur en acteurs

 • Ben Savage portait

  Ben Savage

  Cory Matthews

 • Danielle Fishel portait

  Danielle Fishel

  Topanga Matthews

 • Rowan Blanchard portait

  Rowan Blanchard

  Riley Matthews

 • Sabrina Carpenter portait

  Sabrina Carpenter

  Maya Hart

 • Peyton Meyer portrait

  Peyton Meyer

  Lucas Friar

 • Amir Mitchell-Townes portrait

  Amir Mitchell-Townes

  Isaiah Babineaux

 • Cecilia Balagot portrait

  Cecilia Balagot

  Isadora Smackle

 • August Maturo portrait

  August Maturo

  Auggie Matthews

 • Corey Fogelmanis portait

  Corey Fogelmanis

  Farkle Minkus

Girl Meets World

Zin om Girl Meets World lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De familie-/kinderfilm serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Girl Meets World te bekijken voor je op een rijtje.

Girl Meets World downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Girl Meets World downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Girl Meets World. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Girl Meets World er ook in SD heel goed uit.

Girl Meets World streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Girl Meets World net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Girl Meets World hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Girl Meets World helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Girl Meets World torrent

Denk je dat je om Girl Meets World te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Girl Meets World trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Girl Meets World de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.