Glee
%
67

Glee

Nu kijken

Kijk Glee

Moeite met waar je nou Glee moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Glee

Samenvatting

Over een groep leerlingen die lid worden van de zangclub van hun middelbare school.

Regisseur en acteurs

 • Lea Michele portait

  Lea Michele

  Rachel Berry

 • Naya Rivera portait

  Naya Rivera

  Santana Lopez

 • Jenna Ushkowitz portait

  Jenna Ushkowitz

  Tina Cohen-Chang

 • Kevin McHale portait

  Kevin McHale

  Artie Abrams

 • Chris Colfer portait

  Chris Colfer

  Kurt Hummel

 • Jane Lynch portait

  Jane Lynch

  Sue Sylvester

 • Matthew Morrison portait

  Matthew Morrison

  Will Schuester

 • Harry Shum Jr. portait

  Harry Shum Jr.

  Mike Chang

Glee

Veel gehoord over Glee en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Glee heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Glee streamen

Wil je Glee, de serie met Lea Michele, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Glee zelfs gratis kijken.

Glee downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Glee ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Glee er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Glee torrent

Op zoek naar een torrent van Glee? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Glee te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Glee trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Glee. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.