Glee
%
67

Glee

Nu kijken

Kijk Glee

Moeite met waar je nou Glee moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Glee

Samenvatting

Over een groep leerlingen die lid worden van de zangclub van hun middelbare school.

Regisseur en acteurs

 • Lea Michele portait

  Lea Michele

  Rachel Berry

 • Naya Rivera portait

  Naya Rivera

  Santana Lopez

 • Jenna Ushkowitz portait

  Jenna Ushkowitz

  Tina Cohen-Chang

 • Kevin McHale portait

  Kevin McHale

  Artie Abrams

 • Chris Colfer portait

  Chris Colfer

  Kurt Hummel

 • Jane Lynch portait

  Jane Lynch

  Sue Sylvester

 • Matthew Morrison portait

  Matthew Morrison

  Will Schuester

 • Harry Shum Jr. portait

  Harry Shum Jr.

  Mike Chang

Glee

Glee streamen

Glee streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Glee downloaden

Zin om Glee te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Glee te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Glee torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Glee makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Glee trailer

Wil je er zeker van zijn dat Glee jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.