Glee
%
67

Glee

Nu kijken

Kijk Glee

Moeite met waar je nou Glee moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Glee

Samenvatting

Over een groep leerlingen die lid worden van de zangclub van hun middelbare school.

Regisseur en acteurs

 • Lea Michele portait

  Lea Michele

  Rachel Berry

 • Naya Rivera portait

  Naya Rivera

  Santana Lopez

 • Jenna Ushkowitz portait

  Jenna Ushkowitz

  Tina Cohen-Chang

 • Kevin McHale portait

  Kevin McHale

  Artie Abrams

 • Chris Colfer portait

  Chris Colfer

  Kurt Hummel

 • Jane Lynch portait

  Jane Lynch

  Sue Sylvester

 • Matthew Morrison portait

  Matthew Morrison

  Will Schuester

 • Harry Shum Jr. portait

  Harry Shum Jr.

  Mike Chang

Glee

Benieuwd naar Glee? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Glee draait.

Glee in de bioscoop

Glee draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Glee.

Glee streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Glee te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Glee een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Glee zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Glee torrent

Op zoek naar een torrent van Glee? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Glee zonder zorgen.

Glee downloaden

Als Glee binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Glee trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Glee de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.