Glutton for Punishment
%
78

Glutton for Punishment

Kijk Glutton for Punishment

Moeite met waar je nou Glutton for Punishment moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Glutton for Punishment is a program on Food Network hosted by Bob Blumer and produced by Paperny Entertainment. The show features the host in various food-related challenges. He is given five days to become proficient enough in the episode's featured specialty. His newly acquired skills are then put to the test by matching him up against champions and experts in the field. In several competitions, Bob Blumer surprises by qualifying ahead of many pros. When he is not doing so well, he acknowledges the difficulty he has, often with self-deprecating humour. The "Glutton for Punishment" crew most recently broke the Guinness world record for the largest bowl of salsa at the Jacksonville, Texas, 26th Tomato Fest on June 12, 2010. The final bowl weighed in at 2,672 pounds. The feat was filmed for Season 5 of "Glutton," during which Bob attempted to break six world's records.

Glutton for Punishment

Wil je Glutton for Punishment kijken? De serie vanuit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Glutton for Punishment op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Glutton for Punishment met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Glutton for Punishment downloaden

Het downloaden van Glutton for Punishment is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Glutton for Punishment ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Glutton for Punishment streamen

Het streamen van Glutton for Punishment heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Glutton for Punishment online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Glutton for Punishment kijkt. Ideaal!

Glutton for Punishment torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Glutton for Punishment. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Glutton for Punishment trailer

Bekijk eerst even de trailer van Glutton for Punishment voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.