Going My Home
%
81

Going My Home

Kijk Going My Home

Moeite met waar je nou Going My Home moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

《Going My Home》,為自2012年10月9日起至同年12月18日止,每周二22:00 - 22:54由關西電視台·TVMAN UNION共同製作,並於富士電視台聯播網播出的日本電視劇。第一集製播2小時5分鐘的特別版。第二集於22:15 - 23:09延遲15分鐘播出。 此劇是阿部寬繼《白之春》以來,睽違三年主演關西電視台製作的周二晚間十點連續劇。另外山口智子則是繼《長假》以來,睽違16年再度演出電視劇,宮崎葵則是繼《幸福的尾巴》以來,睽違10年再度演出商業廣播電視台的電視劇。是枝裕和則是首部經手商業廣播電視台電視劇的導演·編劇。

Going My Home

Wil je Going My Home kijken? De serie vanuit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Going My Home op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Going My Home met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Going My Home downloaden

Het downloaden van Going My Home is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Going My Home ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Going My Home streamen

Het streamen van Going My Home heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Going My Home online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Going My Home kijkt. Ideaal!

Going My Home torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Going My Home. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Going My Home trailer

Bekijk eerst even de trailer van Going My Home voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.