Golden Boy
%
73

Golden Boy

Kijk Golden Boy

Moeite met waar je nou Golden Boy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Walter Clark weet zich op te klimmen tot jongste politiecommissaris van New York. In dit verhaal wordt duidelijk hoe hij deze weg heeft afgelegd om op dit punt te komen. Het begint allemaal zeven jaar geleden wanneer hij het leven van zijn partner redt.

Regisseur en acteurs

 • Kevin Alejandro portait

  Kevin Alejandro

  Detective Christian Arroyo

 • Chi McBride portait

  Chi McBride

  Detective Don Owen

 • Holt McCallany portait

  Holt McCallany

  Detective Joe Diaco

 • Bonnie Somerville portait

  Bonnie Somerville

  Detective Deb McKenzie

 • Theo James portait

  Theo James

  Detective Walter Clark

 • Stella Maeve portait

  Stella Maeve

  Agnes Clark

 • Ron Yuan portait

  Ron Yuan

  Lt. Peter Kang

Golden Boy

Benieuwd naar Golden Boy? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Golden Boy kunt bekijken.

Golden Boy streamen

Wil je Golden Boy streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Golden Boy gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Golden Boy downloaden

series als Golden Boy kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Golden Boy. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Golden Boy. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Golden Boy torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Golden Boy te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Golden Boy trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Golden Boy je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!