Goliath
%
87

Goliath

Bekijk de trailer

Kijk Goliath

Moeite met waar je nou Goliath moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Once a powerful lawyer, Billy McBride is now burned out and washed up, spending more time in a bar than a courtroom. When he reluctantly agrees to pursue a wrongful death lawsuit against the biggest client of Cooperman & McBride, the massive law firm he helped create, Billy and his ragtag team uncover a vast and deadly conspiracy, pitting them all in a life or death trial against the ultimate Goliath.

Regisseur en acteurs

 • Billy Bob Thornton portait

  Billy Bob Thornton

  Billy McBride

 • Tania Raymonde portait

  Tania Raymonde

  Brittany Gold

 • William Hurt portait

  William Hurt

  Donald Cooper

 • Maria Bello portait

  Maria Bello

  Julie McBride

 • Olivia Thirlby portait

  Olivia Thirlby

  Lucy Kittridge

 • Sarah Wynter portait

  Sarah Wynter

  Gina

 • Ever Carradine portait

  Ever Carradine

  Rachel Kennedy

 • Nina Arianda portait

  Nina Arianda

  Patty Solis-Papagian

 • Britain Dalton portait

  Britain Dalton

  Jason Larson

Trailers

Goliath

Goliath streamen

Goliath streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Goliath downloaden

Zin om Goliath te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Goliath te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Goliath torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Goliath makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Goliath trailer

Wil je er zeker van zijn dat Goliath jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.