Good Witch
%
73

Good Witch

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Good Witch

Moeite met waar je nou Good Witch moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Good Witch

Samenvatting

Een sceptische dokter uit de grote stad weet niet goed wat hij moet denken van een weduwe met magische krachten die met haar dochter in een stadje woont.

Regisseur en acteurs

 • Kylee Evans portrait

  Kylee Evans

  actor

 • Noah Cappe portrait

  Noah Cappe

  actor

 • Hannah Endicott-Douglas portrait

  Hannah Endicott-Douglas

  actor

 • Peter MacNeill portrait

  Peter MacNeill

  actor

 • Anthony Lemke portrait

  Anthony Lemke

  actor

 • Catherine Disher portrait

  Catherine Disher

  actor

 • James Denton portrait

  James Denton

  actor

 • Rhys Matthew Bond portrait

  Rhys Matthew Bond

  actor

 • Bailee Madison portrait

  Bailee Madison

  actor

 • Catherine Bell portrait

  Catherine Bell

  actor

Trailers

Good Witch

Veel gehoord over Good Witch en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Good Witch heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Good Witch streamen

Wil je Good Witch, de serie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Good Witch zelfs gratis kijken.

Good Witch downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Good Witch ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Good Witch er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Good Witch torrent

Op zoek naar een torrent van Good Witch? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Good Witch te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Good Witch trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Good Witch. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.