Good Witch
%
73

Good Witch

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Good Witch

Moeite met waar je nou Good Witch moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Good Witch

Samenvatting

Een sceptische dokter uit de grote stad weet niet goed wat hij moet denken van een weduwe met magische krachten die met haar dochter in een stadje woont.

Regisseur en acteurs

 • Kylee Evans portrait

  Kylee Evans

  actor

 • Noah Cappe portrait

  Noah Cappe

  actor

 • Hannah Endicott-Douglas portrait

  Hannah Endicott-Douglas

  actor

 • Peter MacNeill portrait

  Peter MacNeill

  actor

 • Anthony Lemke portrait

  Anthony Lemke

  actor

 • Catherine Disher portrait

  Catherine Disher

  actor

 • James Denton portrait

  James Denton

  actor

 • Rhys Matthew Bond portrait

  Rhys Matthew Bond

  actor

 • Bailee Madison portrait

  Bailee Madison

  actor

 • Catherine Bell portrait

  Catherine Bell

  actor

Trailers

Good Witch

Wil je Good Witch kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Good Witch streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Good Witch niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Good Witch zelfs gratis bekijken.

Good Witch downloaden

Wil je Good Witch ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Good Witch overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Good Witch torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van Good Witch is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Good Witch trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of Good Witch de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.