Gotham
%
79

Gotham

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gotham

Moeite met waar je nou Gotham moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gotham

Samenvatting

James Gordon, de detective van Gotham, vormt samen met Harvey Bullock een team. Zij moeten de moord op de ouders van de jonge Bruce Wayne oplossen en komen daarmee veel in aanraking met opkomende schurken.

Regisseur en acteurs

 • Andrew Stewart-Jones portrait

  Andrew Stewart-Jones

  actor

 • Victoria Cartagena portrait

  Victoria Cartagena

  actor

 • John Doman portrait

  John Doman

  actor

 • Erin Richards portrait

  Erin Richards

  actor

 • Cory Michael Smith portrait

  Cory Michael Smith

  actor

 • Robin Lord Taylor portrait

  Robin Lord Taylor

  actor

 • Camren Bicondova portrait

  Camren Bicondova

  actor

 • Sean Pertwee portrait

  Sean Pertwee

  actor

 • David Mazouz portrait

  David Mazouz

  actor

 • Jada Pinkett Smith portrait

  Jada Pinkett Smith

  actor

 • Donal Logue portrait

  Donal Logue

  actor

 • Ben McKenzie portrait

  Ben McKenzie

  actor

Trailers

Gotham

Zin om Gotham lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Gotham te bekijken voor je op een rijtje.

Gotham downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Gotham downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Gotham. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Gotham er ook in SD heel goed uit.

Gotham streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Gotham net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Gotham hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Gotham helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Gotham torrent

Denk je dat je om Gotham te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Gotham trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Gotham de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.