Grace and Frankie
%
82

Grace and Frankie

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Grace and Frankie

Moeite met waar je nou Grace and Frankie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Grace and Frankie

Samenvatting

Jane Fonda en Lily Tomlin schitteren als twee vrouwen die gedwongen worden een nieuw leven te leiden in deze grappige, eerlijke en nieuwe Netflix Original-serie.

Regisseur en acteurs

 • Baron Vaughn portrait

  Baron Vaughn

  actor

 • Ethan Embry portrait

  Ethan Embry

  actor

 • Brooklyn Decker portrait

  Brooklyn Decker

  actor

 • June Diane Raphael portrait

  June Diane Raphael

  actor

 • Sam Waterston portrait

  Sam Waterston

  actor

 • Martin Sheen portrait

  Martin Sheen

  actor

 • Lily Tomlin portrait

  Lily Tomlin

  actor

 • Jane Fonda portrait

  Jane Fonda

  actor

Trailers

Grace and Frankie

Wil je Grace and Frankie kijken? De serie vanuit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Grace and Frankie op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Grace and Frankie met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Grace and Frankie downloaden

Het downloaden van Grace and Frankie is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Grace and Frankie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Grace and Frankie streamen

Het streamen van Grace and Frankie heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Grace and Frankie online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Grace and Frankie kijkt. Ideaal!

Grace and Frankie torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Grace and Frankie. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Grace and Frankie trailer

Bekijk eerst even de trailer van Grace and Frankie voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.