Grace and Frankie
%
82

Grace and Frankie

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Grace and Frankie

Moeite met waar je nou Grace and Frankie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Grace and Frankie

Samenvatting

Jane Fonda en Lily Tomlin schitteren als twee vrouwen die gedwongen worden een nieuw leven te leiden in deze grappige, eerlijke en nieuwe Netflix Original-serie.

Regisseur en acteurs

 • Baron Vaughn portrait

  Baron Vaughn

  actor

 • Ethan Embry portrait

  Ethan Embry

  actor

 • Brooklyn Decker portrait

  Brooklyn Decker

  actor

 • June Diane Raphael portrait

  June Diane Raphael

  actor

 • Sam Waterston portrait

  Sam Waterston

  actor

 • Martin Sheen portrait

  Martin Sheen

  actor

 • Lily Tomlin portrait

  Lily Tomlin

  actor

 • Jane Fonda portrait

  Jane Fonda

  actor

Trailers

Grace and Frankie

Veel gehoord over Grace and Frankie en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Grace and Frankie heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Grace and Frankie streamen

Wil je Grace and Frankie, de serie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Grace and Frankie zelfs gratis kijken.

Grace and Frankie downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Grace and Frankie ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Grace and Frankie er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Grace and Frankie torrent

Op zoek naar een torrent van Grace and Frankie? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Grace and Frankie te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Grace and Frankie trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Grace and Frankie. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.