Gravity Falls
%
94

Gravity Falls

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gravity Falls

Moeite met waar je nou Gravity Falls moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gravity Falls

Samenvatting

Twee kinderen zijn teleurgesteld dat ze de zomer moeten doorbrengen met hun knorrige oudoom, maar zijn dorp in Oregon blijkt een vreemde en wonderlijke plek te zijn.

Regisseur en acteurs

 • Nick Offerman portrait

  Nick Offerman

  actor

 • Will Forte portrait

  Will Forte

  actor

 • Brad Abrell portrait

  Brad Abrell

  actor

 • Jennifer Coolidge portrait

  Jennifer Coolidge

  actor

 • Gregg Turkington portrait

  Gregg Turkington

  actor

 • Jessica DiCicco portrait

  Jessica DiCicco

  actor

 • Keith Ferguson portrait

  Keith Ferguson

  actor

 • Kevin Michael Richardson portrait

  Kevin Michael Richardson

  actor

 • Linda Cardellini portrait

  Linda Cardellini

  actor

 • Alex Hirsch portrait

  Alex Hirsch

  actor

 • Jason Ritter portrait

  Jason Ritter

  actor

 • Kristen Schaal portrait

  Kristen Schaal

  actor

Trailers

Gravity Falls

Zin om Gravity Falls lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Gravity Falls te bekijken voor je op een rijtje.

Gravity Falls downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Gravity Falls downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Gravity Falls. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Gravity Falls er ook in SD heel goed uit.

Gravity Falls streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Gravity Falls net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Gravity Falls hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Gravity Falls helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Gravity Falls torrent

Denk je dat je om Gravity Falls te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Gravity Falls trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Gravity Falls de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.