Greg the Bunny
%
77

Greg the Bunny

Kijk Greg the Bunny

Moeite met waar je nou Greg the Bunny moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Greg the Bunny is an American television sitcom that originally aired on Fox TV in 2002. It starred Seth Green and a hand puppet named Greg the Bunny, originally invented by the team of Sean S. Baker, Spencer Chinoy and Dan Milano. Milano and Chinoy wrote and co-produced the Fox show. The show was spun off from The Greg the Bunny Show, a series of short segments that aired on the Independent Film Channel, which were based on the Public-access television cable TV show Junktape. A show spin-off, called Warren the Ape, premiered on June 14, 2010 on MTV.

Greg the Bunny

Wil je Greg the Bunny kijken? De serie vanuit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Greg the Bunny op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Greg the Bunny met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Greg the Bunny downloaden

Het downloaden van Greg the Bunny is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Greg the Bunny ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Greg the Bunny streamen

Het streamen van Greg the Bunny heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Greg the Bunny online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Greg the Bunny kijkt. Ideaal!

Greg the Bunny torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Greg the Bunny. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Greg the Bunny trailer

Bekijk eerst even de trailer van Greg the Bunny voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.