Grimm
%
78

Grimm

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Grimm

Moeite met waar je nou Grimm moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Grimm

Samenvatting

Rechercheur Nick Burkhardt heeft de bijzondere gave om bovennatuurlijke wezen te zien. Hij is belast met de taak om het evenwicht tussen de mens en de mythologische wezens te bewaken.

Regisseur en acteurs

 • David Giuntoli portait

  David Giuntoli

  Nick Burkhardt

 • Silas Weir Mitchell portait

  Silas Weir Mitchell

  Monroe

 • Bitsie Tulloch portait

  Bitsie Tulloch

  Juliette Silverton

 • Russell Hornsby portait

  Russell Hornsby

  Hank Griffin

 • Bree Turner portait

  Bree Turner

  Rosalee Calvert

 • Sasha Roiz portait

  Sasha Roiz

  Captain Sean Renard

 • Claire Coffee portait

  Claire Coffee

  Adalind Schade

 • Reggie Lee portait

  Reggie Lee

  Sgt. Wu

Trailers

Grimm

Zin om Grimm lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Grimm te bekijken voor je op een rijtje.

Grimm downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Grimm downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Grimm. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Grimm er ook in SD heel goed uit.

Grimm streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Grimm net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Grimm hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Grimm helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Grimm torrent

Denk je dat je om Grimm te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Grimm trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Grimm de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.