Grimm
%
78

Grimm

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Grimm

Moeite met waar je nou Grimm moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Grimm

Samenvatting

Rechercheur Nick Burkhardt heeft de bijzondere gave om bovennatuurlijke wezen te zien. Hij is belast met de taak om het evenwicht tussen de mens en de mythologische wezens te bewaken.

Regisseur en acteurs

 • David Giuntoli portait

  David Giuntoli

  Nick Burkhardt

 • Silas Weir Mitchell portait

  Silas Weir Mitchell

  Monroe

 • Bitsie Tulloch portait

  Bitsie Tulloch

  Juliette Silverton

 • Russell Hornsby portait

  Russell Hornsby

  Hank Griffin

 • Bree Turner portait

  Bree Turner

  Rosalee Calvert

 • Sasha Roiz portait

  Sasha Roiz

  Captain Sean Renard

 • Claire Coffee portait

  Claire Coffee

  Adalind Schade

 • Reggie Lee portait

  Reggie Lee

  Sgt. Wu

Trailers

Grimm

Op zoek naar Grimm? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Grimm streamen

Het streamen van series als Grimm heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als Grimm waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Grimm dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Grimm downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als Grimm te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Grimm torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Grimm trailer

Weet je nog niet zeker of Grimm jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.