Ha, die pa!
%
65

Ha, die pa!

Nu kijken

Kijk Ha, die pa!

Moeite met waar je nou Ha, die pa! moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ha, die pa!

Regisseur en acteurs

 • Nico Knapper portrait

  Nico Knapper

  Director

 • Robin Pera portrait

  Robin Pera

  Director

 • Luc Lutz portrait

  Luc Lutz

  Actor

 • Joris Lutz portrait

  Joris Lutz

  Actor

 • Guusje Westerman portrait

  Guusje Westerman

  Actor

 • Tv Series portrait

  Tv Series

  Actor

Ha, die pa!

Ha, die pa! streamen

Ha, die pa! streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Ha, die pa! downloaden

Zin om Ha, die pa! te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Ha, die pa! te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Ha, die pa! torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Ha, die pa! makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Ha, die pa! trailer

Wil je er zeker van zijn dat Ha, die pa! jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.