Hamish Macbeth
%
78

Hamish Macbeth

Kijk Hamish Macbeth

Moeite met waar je nou Hamish Macbeth moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Hamish Macbeth is a comedy-drama series made by BBC Scotland and first aired in 1995. It is loosely based on a series of mystery novels by M. C. Beaton. The series concerns a local police officer, Constable Hamish Macbeth in the fictitious town of Lochdubh on the west coast of Scotland. The titular character was played by Robert Carlyle. It ran for three series from 1995 to 1997, with the first two series having six episodes and the third having eight.

Regisseur en acteurs

 • Shirley Henderson portait

  Shirley Henderson

  Actor

 • Robert Carlyle portait

  Robert Carlyle

  Hamish Macbeth

 • Ralph Riach portait

  Ralph Riach

  Actor

 • Morag Hood portrait

  Morag Hood

  Actor

 • James Young portrait

  James Young

  Actor

 • Stuart Davids portrait

  Stuart Davids

  Actor

 • Mona Bruce portrait

  Mona Bruce

  Actor

 • Anne Kristen portrait

  Anne Kristen

  Actor

 • Barbara Rafferty portait

  Barbara Rafferty

  Actor

 • Brian Pettifer portrait

  Brian Pettifer

  Actor

 • David Ashton portait

  David Ashton

  Actor

 • Jimmy Yuill portait

  Jimmy Yuill

  Actor

 • Stuart McGugan portrait

  Stuart McGugan

  Actor

Hamish Macbeth

Op zoek naar Hamish Macbeth? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Hamish Macbeth streamen

Het streamen van series als Hamish Macbeth heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als Hamish Macbeth waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Hamish Macbeth dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Hamish Macbeth downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als Hamish Macbeth te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Hamish Macbeth torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Hamish Macbeth trailer

Weet je nog niet zeker of Hamish Macbeth jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.