HAPPYish
%
73

HAPPYish

Kijk HAPPYish

Moeite met waar je nou HAPPYish moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Thom Payne is a 44 year-old man whose world is thrown into disarray when his 25 year-old "wunderkind" boss arrives, saying things like "digital," "social" and "viral." Is he in need of a "rebranding," or does he just have a "low joy ceiling?" Maybe pursuing happiness is a fool's errand? Happiness after all is pretty high bar. In a world as absurd as ours, maybe the best anyone can hope for is happyish.

HAPPYish

Op zoek naar HAPPYish? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

HAPPYish streamen

Het streamen van series als HAPPYish heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als HAPPYish waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je HAPPYish dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

HAPPYish downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als HAPPYish te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

HAPPYish torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

HAPPYish trailer

Weet je nog niet zeker of HAPPYish jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.