Haven
%
76

Haven

Kijk Haven

Moeite met waar je nou Haven moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Haven is a supernatural drama television series loosely based on the Stephen King novel The Colorado Kid. The show, which deals with strange events in a fictional town in Maine named Haven, is filmed on the South Shore of Nova Scotia, Canada, and is an American/Canadian co-production. It stars Emily Rose, Lucas Bryant, and Eric Balfour, whose characters struggle to help townspeople with supernatural afflictions and protect the town from the effects of those afflictions. The show is the creation of writers Jim Dunn and Sam Ernst. The one-hour drama premiered on July 9, 2010, on Syfy. The series was the first property to be produced for Syfy Pay channels around the globe, excluding Canada and Scandinavia. On October 12, 2011, it was renewed for a third 13-episode season, which began airing on September 21, 2012. On November 9, 2012, it was renewed for a fourth 13-episode season.

Haven

Wil je Haven kijken? De serie vanuit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Haven op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Haven met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Haven downloaden

Het downloaden van Haven is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Haven ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Haven streamen

Het streamen van Haven heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Haven online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Haven kijkt. Ideaal!

Haven torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Haven. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Haven trailer

Bekijk eerst even de trailer van Haven voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.