Haven
%
76

Haven

Nu kijken

Kijk Haven

Moeite met waar je nou Haven moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Haven

Samenvatting

Haven is a supernatural drama television series loosely based on the Stephen King novel The Colorado Kid. The show, which deals with strange events in a fictional town in Maine named Haven, is filmed on the South Shore of Nova Scotia, Canada, and is an American/Canadian co-production. It stars Emily Rose, Lucas Bryant, and Eric Balfour, whose characters struggle to help townspeople with supernatural afflictions and protect the town from the effects of those afflictions. The show is the creation of writers Jim Dunn and Sam Ernst. The one-hour drama premiered on July 9, 2010, on Syfy. The series was the first property to be produced for Syfy Pay channels around the globe, excluding Canada and Scandinavia. On October 12, 2011, it was renewed for a third 13-episode season, which began airing on September 21, 2012. On November 9, 2012, it was renewed for a fourth 13-episode season.

Haven

Zin om Haven lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Haven te bekijken voor je op een rijtje.

Haven downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Haven downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Haven. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Haven er ook in SD heel goed uit.

Haven streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Haven net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Haven hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Haven helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Haven torrent

Denk je dat je om Haven te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Haven trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Haven de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.