Hawaii Five-0
%
100

Hawaii Five-0

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hawaii Five-0

Moeite met waar je nou Hawaii Five-0 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hawaii Five-0

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

De agenten Steve McGarrett en Danny Williams bestrijden de criminaliteit op Hawaii. De ervaren Chin Ho Kelly en de Hawaïaanse Kono helpen hen.

Regisseur en acteurs

 • Alex O'Loughlin portait

  Alex O'Loughlin

  Steve McGarrett

 • Scott Caan portait

  Scott Caan

  Danny "Danno" Williams

 • Grace Park portait

  Grace Park

  Kono Kalakaua

 • Daniel Dae Kim portait

  Daniel Dae Kim

  Chin Ho Kelly

 • Chi McBride portait

  Chi McBride

  Lou Grover

 • Jorge Garcia portait

  Jorge Garcia

  Jerry Ortega

 • Masi Oka portait

  Masi Oka

  Dr. Max Bergman

Trailers

Hawaii Five-0

Veel gehoord over Hawaii Five-0 en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Hawaii Five-0 heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Hawaii Five-0 streamen

Wil je Hawaii Five-0, de serie met Alex O'Loughlin, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Hawaii Five-0 zelfs gratis kijken.

Hawaii Five-0 downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Hawaii Five-0 ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Hawaii Five-0 er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Hawaii Five-0 torrent

Op zoek naar een torrent van Hawaii Five-0? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Hawaii Five-0 te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Hawaii Five-0 trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Hawaii Five-0. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.