Hawaii Five-0
%
100

Hawaii Five-0

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hawaii Five-0

Moeite met waar je nou Hawaii Five-0 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hawaii Five-0

Samenvatting

De agenten Steve McGarrett en Danny Williams bestrijden de criminaliteit op Hawaii. De ervaren Chin Ho Kelly en de Hawaïaanse Kono helpen hen.

Regisseur en acteurs

 • Alex O'Loughlin portait

  Alex O'Loughlin

  Steve McGarrett

 • Scott Caan portait

  Scott Caan

  Danny "Danno" Williams

 • Grace Park portait

  Grace Park

  Kono Kalakaua

 • Daniel Dae Kim portait

  Daniel Dae Kim

  Chin Ho Kelly

 • Chi McBride portait

  Chi McBride

  Lou Grover

 • Jorge Garcia portait

  Jorge Garcia

  Jerry Ortega

 • Masi Oka portait

  Masi Oka

  Dr. Max Bergman

Trailers

Hawaii Five-0

Zin om Hawaii Five-0 lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Hawaii Five-0 te bekijken voor je op een rijtje.

Hawaii Five-0 downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Hawaii Five-0 downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Hawaii Five-0. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Hawaii Five-0 er ook in SD heel goed uit.

Hawaii Five-0 streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Hawaii Five-0 net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Hawaii Five-0 hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Hawaii Five-0 helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Hawaii Five-0 torrent

Denk je dat je om Hawaii Five-0 te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Hawaii Five-0 trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Hawaii Five-0 de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.