Hawaii Five-0
%
100

Hawaii Five-0

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hawaii Five-0

Moeite met waar je nou Hawaii Five-0 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hawaii Five-0

Samenvatting

De agenten Steve McGarrett en Danny Williams bestrijden de criminaliteit op Hawaii. De ervaren Chin Ho Kelly en de Hawaïaanse Kono helpen hen.

Regisseur en acteurs

 • Alex O'Loughlin portait

  Alex O'Loughlin

  Steve McGarrett

 • Scott Caan portait

  Scott Caan

  Danny "Danno" Williams

 • Grace Park portait

  Grace Park

  Kono Kalakaua

 • Daniel Dae Kim portait

  Daniel Dae Kim

  Chin Ho Kelly

 • Chi McBride portait

  Chi McBride

  Lou Grover

 • Jorge Garcia portait

  Jorge Garcia

  Jerry Ortega

 • Masi Oka portait

  Masi Oka

  Dr. Max Bergman

Trailers

Hawaii Five-0

Benieuwd naar Hawaii Five-0? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Hawaii Five-0 draait.

Hawaii Five-0 in de bioscoop

Hawaii Five-0 draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Hawaii Five-0.

Hawaii Five-0 streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Hawaii Five-0 te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Hawaii Five-0 een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Hawaii Five-0 zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Hawaii Five-0 torrent

Op zoek naar een torrent van Hawaii Five-0? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Hawaii Five-0 zonder zorgen.

Hawaii Five-0 downloaden

Als Hawaii Five-0 binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Hawaii Five-0 trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Hawaii Five-0 de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.