Hawaii Five-0
%
100

Hawaii Five-0

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hawaii Five-0

Moeite met waar je nou Hawaii Five-0 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hawaii Five-0

Samenvatting

De agenten Steve McGarrett en Danny Williams bestrijden de criminaliteit op Hawaii. De ervaren Chin Ho Kelly en de Hawaïaanse Kono helpen hen.

Regisseur en acteurs

 • Alex O'Loughlin portait

  Alex O'Loughlin

  Steve McGarrett

 • Scott Caan portait

  Scott Caan

  Danny "Danno" Williams

 • Grace Park portait

  Grace Park

  Kono Kalakaua

 • Daniel Dae Kim portait

  Daniel Dae Kim

  Chin Ho Kelly

 • Chi McBride portait

  Chi McBride

  Lou Grover

 • Jorge Garcia portait

  Jorge Garcia

  Jerry Ortega

 • Masi Oka portait

  Masi Oka

  Dr. Max Bergman

Trailers

Hawaii Five-0

Benieuwd naar Hawaii Five-0? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Hawaii Five-0 kunt bekijken.

Hawaii Five-0 streamen

Wil je Hawaii Five-0 streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Hawaii Five-0 gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Hawaii Five-0 downloaden

series als Hawaii Five-0 kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Hawaii Five-0. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Hawaii Five-0. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Hawaii Five-0 torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Hawaii Five-0 te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Hawaii Five-0 trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Hawaii Five-0 je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!