Hawaii
%
68

Hawaii

Kijk Hawaii

Moeite met waar je nou Hawaii moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Hawaii is a United States television series produced and distributed by NBC Universal Television for the NBC television network. Originally titled Pearl City, this police drama was produced with the series Hawaii Five-O in mind, and debuted on August 31, 2004. Written by Executive Producer Jeff Eastin, the series revolves around a fictional elite crime unit of the Honolulu Police Department headed by veteran detective and local legend Sean Harrison and John Declan, a former Chicago Police Department detective transferred to the state of Hawaii for his talents. The series was written by Jeff Eastin, Chris Black, Reid Steiner, Wendy West, Eric Haywood, and Travis Romero. The series is considered one of the most ambitious projects in the history of the Hawaii State Department of Business, Economic Development and Tourism's Hawaii Film Office, desperate to repeat the economic prosperity once gained and driven by the CBS television series such as Hawaii Five-O and Magnum, P.I. for the state's tourism industry. The series was canceled in October 2004. Although eight episodes were filmed, only seven actually aired.

Hawaii

Zin om Hawaii lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Hawaii te bekijken voor je op een rijtje.

Hawaii downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Hawaii downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Hawaii. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Hawaii er ook in SD heel goed uit.

Hawaii streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Hawaii net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Hawaii hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Hawaii helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Hawaii torrent

Denk je dat je om Hawaii te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Hawaii trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Hawaii de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.