HeadJam

HeadJam

Kijk HeadJam

Moeite met waar je nou HeadJam moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

HeadJam is a BBC television game show hosted by Vernon Kay. It originally aired during the summer of 2004 on BBC Three, with a repeat soon afterwards on BBC Two. It featured two teams, each consisting of a member of the public and a celebrity. Celebrities included Claudia Winkleman, DJ Spoony, Joe Cornish, Lauren Laverne, Natalie Casey, Paddy O'Connell, Edith Bowman, Mark Durden-Smith, Julie Fernandez and Ed Byrne. All the contestants and celebrity contestants played a variety of rounds, answering questions about popular culture. Rounds included Spoonerisms, guessing TV themes and film taglines, and general knowledge questions about specific years. The contestant with the most points at the end played a final round, named "HeadJam", in which the member of the public had to memorise and then deliver the answers to eight questions in order.

HeadJam

Wil je HeadJam kijken? De serie vanuit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om HeadJam op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om HeadJam met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

HeadJam downloaden

Het downloaden van HeadJam is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je HeadJam ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

HeadJam streamen

Het streamen van HeadJam heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je HeadJam online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar HeadJam kijkt. Ideaal!

HeadJam torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van HeadJam. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

HeadJam trailer

Bekijk eerst even de trailer van HeadJam voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.