Heat of the Sun
%
80

Heat of the Sun

Kijk Heat of the Sun

Moeite met waar je nou Heat of the Sun moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Heat of the Sun is a police drama set in 1930s Kenya produced by Carlton Productions. Starring Trevor Eve as Superintendent Albert Tyburn, a Scotland Yard officer sent to Nairobi after a shooting, the show focuses on the seedier side of the expatriate community in Kenya. It began airing in January 1998 in the UK and was broadcast in the United States in 1999 as part of Mystery!.

Regisseur en acteurs

 • Julian Rhind-Tutt portait

  Julian Rhind-Tutt

  Actor

 • Trevor Eve portait

  Trevor Eve

  Actor

 • Marion Bailey portait

  Marion Bailey

  Actor

 • Susannah Harker portait

  Susannah Harker

  Actor

 • Michael Byrne portait

  Michael Byrne

  Actor

Heat of the Sun

Heat of the Sun streamen

Heat of the Sun streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Heat of the Sun downloaden

Zin om Heat of the Sun te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Heat of the Sun te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Heat of the Sun torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Heat of the Sun makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Heat of the Sun trailer

Wil je er zeker van zijn dat Heat of the Sun jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.