Henry Danger
%
97

Henry Danger

Nu kijken

Kijk Henry Danger

Moeite met waar je nou Henry Danger moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Henry Danger

Samenvatting

De dertienjarige Henry Hart ontmoet zijn superheld Captain Man en wordt zijn sidekick. Henry heeft beloofd om zijn nieuwe functie geheim te houden voor zijn familie en vrienden, waardoor hij een dubbelleven leidt.

Regisseur en acteurs

 • Cooper Barnes portait

  Cooper Barnes

  Captain Man

 • Jace Norman portrait

  Jace Norman

  Henry Hart

 • Riele Downs portrait

  Riele Downs

  Charlotte Bolton

 • Ella Anderson portait

  Ella Anderson

  Piper Hart

Henry Danger

Benieuwd naar Henry Danger? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Henry Danger kunt bekijken.

Henry Danger streamen

Wil je Henry Danger streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Henry Danger gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Henry Danger downloaden

series als Henry Danger kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Henry Danger. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Henry Danger. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Henry Danger torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Henry Danger te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Henry Danger trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Henry Danger je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!