Henry Danger
%
96

Henry Danger

Nu kijken

Kijk Henry Danger

Moeite met waar je nou Henry Danger moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Henry Danger

Samenvatting

De dertienjarige Henry Hart ontmoet zijn superheld Captain Man en wordt zijn sidekick. Henry heeft beloofd om zijn nieuwe functie geheim te houden voor zijn familie en vrienden, waardoor hij een dubbelleven leidt.

Regisseur en acteurs

 • Cooper Barnes portait

  Cooper Barnes

  Captain Man

 • Jace Norman portrait

  Jace Norman

  Henry Hart

 • Riele Downs portrait

  Riele Downs

  Charlotte Bolton

 • Ella Anderson portait

  Ella Anderson

  Piper Hart

Henry Danger

Wil je Henry Danger kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Henry Danger streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Henry Danger niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Henry Danger zelfs gratis bekijken.

Henry Danger downloaden

Wil je Henry Danger ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Henry Danger overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Henry Danger torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van Henry Danger is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Henry Danger trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of Henry Danger de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.