He's a Lady
%
69

He's a Lady

Kijk He's a Lady

Moeite met waar je nou He's a Lady moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

He's a Lady is an American reality television show that aired on TBS from October to November 2004. The premise of the show involves eleven men cross-dressing as women in order to win $250,000. The show's name is a reference to Tom Jones's 1971 hit song, "She's a Lady". The show is hosted by Tony Frassrand, and produced by Evolution Film & Tape, Inc. and Full Circle Entertainment.

He's a Lady

Op zoek naar He's a Lady? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

He's a Lady streamen

Het streamen van series als He's a Lady heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als He's a Lady waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je He's a Lady dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

He's a Lady downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als He's a Lady te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

He's a Lady torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

He's a Lady trailer

Weet je nog niet zeker of He's a Lady jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.