Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard
%
65

Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard

Kijk Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard

Moeite met waar je nou Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Het Huis Anubis en de Vijf van Het Magische zwaard is a Dutch / Flemish mystery series in which five people, each born with an oversensitive sense, have to fight against Dark Druids who want to steal their senses for their own purposes. The House of Anubis and the Five of the Magical Sword has aired since 17 March 2010 and was broadcast on Nickelodeon. The last episode aired in 2011. There will not be a third season. The program is produced in association with Studio 100. The series is a sequel / spin-off to Het Huis Anubis, which ended a year earlier. No traces of the last residents and the cast of the original series are in the new series, although this new cast did make a cameo appearance in the last Anubis film. The movie, called: De terugkeer van Sibuna, is about Nienke and the rest of the club trying to save Appie from a German clan, who want to curse him to make themselves the rulers of the world. The only character to appear in both the original and this spin-off is Victor. He appears in the teaser for first episode, where he's seen selling the House of Anubis to Kai and Arlène.

Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard

Op zoek naar Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard streamen

Het streamen van series als Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard trailer

Weet je nog niet zeker of Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.