Het huis Anubis
%
96

Het huis Anubis

Nu kijken

Kijk Het huis Anubis

Moeite met waar je nou Het huis Anubis moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Het huis Anubis

Samenvatting

Het Huis Anubis is a Belgian-Dutch children's television drama created by Studio 100 and Nickelodeon, airing in the Netherlands and Flanders. It first aired in September 2006 and the last episode was broadcast on December 4, 2009. The show was a huge success in the Benelux, despite the show's low budget for the first two seasons. After ending, the show was followed by a spin-off, called Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard. This series followed another group of friends, who moved into the house from the original series after the original residents moved out and went to college. None of the actors from the original returned. The spin-off was as successful as the original series and finished its second season in June 2011. The series started airing re-airing all episodes in fall 2011, after the spin-off had its finale. Even though the majority of the episodes stayed the same, the episodes were aired in widescreen and they replaced some of the old music with newer songs. Also, other small changes and cuts were made to make the seasons look a little bit more like the later seasons.

Het huis Anubis

Zin om Het huis Anubis lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De familie-/kinderfilm serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Het huis Anubis te bekijken voor je op een rijtje.

Het huis Anubis downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Het huis Anubis downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Het huis Anubis. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Het huis Anubis er ook in SD heel goed uit.

Het huis Anubis streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Het huis Anubis net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Het huis Anubis hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Het huis Anubis helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Het huis Anubis torrent

Denk je dat je om Het huis Anubis te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Het huis Anubis trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Het huis Anubis de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.