Het Watergate Schandaal
%
77

Het Watergate Schandaal

Kijk Het Watergate Schandaal

Moeite met waar je nou Het Watergate Schandaal moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Documentaire over het Watergate-schandaal. Voormalig talkshowpresentator Dick Cavett kijkt terug op die roerige periode uit de Amerikaanse geschiedenis waarbij de toenmalige president Richard Nixon moest aftreden.

Regisseur en acteurs

 • John Scheinfeld portrait

  John Scheinfeld

  Director

 • Dick Cavett portrait

  Dick Cavett

  Actor

 • Tim Naftali portrait

  Tim Naftali

  Actor

 • Carl Bernstein portrait

  Carl Bernstein

  Actor

 • John Dean portrait

  John Dean

  Actor

 • Bob Woodward portrait

  Bob Woodward

  Actor

Het Watergate Schandaal

Wil je Het Watergate Schandaal kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2014 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Het Watergate Schandaal streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Het Watergate Schandaal niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Het Watergate Schandaal zelfs gratis bekijken.

Het Watergate Schandaal downloaden

Wil je Het Watergate Schandaal ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Het Watergate Schandaal overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Het Watergate Schandaal torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van Het Watergate Schandaal is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Het Watergate Schandaal trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of Het Watergate Schandaal de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.