Hidden Palms
%
71

Hidden Palms

Kijk Hidden Palms

Moeite met waar je nou Hidden Palms moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Hidden Palms is an American teen drama television series that ran from May 30 until July 4, 2007, on The CW in the United States. It was canceled after eight first-run episodes. The series, created by Kevin Williamson, portrays the fictional lives of a group of teenagers and their families residing in Palm Springs, California. In the US there are currently no plans to release Hidden Palms on DVD and/or Blu-ray from Lionsgate Home Entertainment. But in the Netherlands the entire series was released on DVD by RCV Entertainment in the summer of 2009.

Hidden Palms

Wil je Hidden Palms kijken? De serie vanuit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Hidden Palms op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Hidden Palms met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Hidden Palms downloaden

Het downloaden van Hidden Palms is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Hidden Palms ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Hidden Palms streamen

Het streamen van Hidden Palms heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Hidden Palms online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Hidden Palms kijkt. Ideaal!

Hidden Palms torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Hidden Palms. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Hidden Palms trailer

Bekijk eerst even de trailer van Hidden Palms voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.