History IQ
%
68

History IQ

Kijk History IQ

Moeite met waar je nou History IQ moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

History IQ is a game show on the History Channel which premiered on October 2, 2000 and aired for two seasons. Marc Summers hosted and Harvey announced. History IQ was produced by Glow in the Dark Productions. During each episode, three contestants participated in a process of elimination game. Season one's daily grand prize was $25,000. The daily grand prize was lowered to $5,000 in season two, but contestants also played for a spot to advance in a tournament for a top prize of $250,000. During the show's original run, home viewers could play along with the game online at the History IQ website. Shortly after the last original episode aired, reruns began airing at 6AM E/T on Saturday mornings, and continued until June 27, 2009.

History IQ

Wil je History IQ kijken? De serie vanuit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om History IQ op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om History IQ met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

History IQ downloaden

Het downloaden van History IQ is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je History IQ ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

History IQ streamen

Het streamen van History IQ heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je History IQ online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar History IQ kijkt. Ideaal!

History IQ torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van History IQ. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

History IQ trailer

Bekijk eerst even de trailer van History IQ voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.