House
%
88

House

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk House

Moeite met waar je nou House moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor House

Samenvatting

Dokter House is een medisch genie en specialist in besmettelijke infectieziekten. Hij leidt een jong team van artsen.

Regisseur en acteurs

 • Hugh Laurie portait

  Hugh Laurie

  Dr. Gregory House

 • Omar Epps portait

  Omar Epps

  Dr. Eric Foreman

 • Robert Sean Leonard portait

  Robert Sean Leonard

  Dr. James Wilson

 • Jesse Spencer portait

  Jesse Spencer

  Dr. Robert Chase

 • Peter Jacobson portait

  Peter Jacobson

  Dr. Chris Taub

 • Odette Annable portait

  Odette Annable

  Dr. Jessica Adams

 • Charlyne Yi portait

  Charlyne Yi

  Dr. Chi Park

 • Olivia Wilde portait

  Olivia Wilde

  Dr. Remy "Thirteen" Hadley

 • Jennifer Morrison portait

  Jennifer Morrison

  Dr. Allison Cameron

Trailers

House

Wil je House kijken? De serie van Hugh Laurie uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om House op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om House met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

House downloaden

Het downloaden van House is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je House ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

House streamen

Het streamen van House heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je House online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar House kijkt. Ideaal!

House torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van House. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

House trailer

Bekijk eerst even de trailer van House voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.