House of Cards
%
90

House of Cards

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk House of Cards

Moeite met waar je nou House of Cards moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor House of Cards

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen House of Cards draait?

Samenvatting

Een meedogenloos congreslid doet er alles aan om Washington D.C. te veroveren in deze politieke dramaserie met een Emmy- en Golden Globe-award.

Regisseur en acteurs

 • Kevin Spacey portait

  Kevin Spacey

  Frank Underwood

 • Robin Wright portait

  Robin Wright

  Claire Underwood

 • Michael Kelly portait

  Michael Kelly

  Doug Stamper

 • Sakina Jaffrey portait

  Sakina Jaffrey

  Linda Vasquez

 • Kristen Connolly portait

  Kristen Connolly

  Christina Gallagher

 • Michael Gill portait

  Michael Gill

  President Garrett Walker

 • Sebastian Arcelus portait

  Sebastian Arcelus

  Lucas Goodwin

 • Molly Parker portait

  Molly Parker

  Jacqueline Sharp

 • Jayne Atkinson portait

  Jayne Atkinson

  Catherine Durant

 • Mahershala Ali portait

  Mahershala Ali

  Remy Danton

 • Boris McGiver portait

  Boris McGiver

  Tom Hammerschmidt

Trailers

House of Cards

Benieuwd naar House of Cards? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar House of Cards draait.

House of Cards in de bioscoop

House of Cards draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor House of Cards.

House of Cards streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra House of Cards te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat House of Cards een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je House of Cards zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

House of Cards torrent

Op zoek naar een torrent van House of Cards? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je House of Cards zonder zorgen.

House of Cards downloaden

Als House of Cards binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

House of Cards trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of House of Cards de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.