House of Cards
%
90

House of Cards

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk House of Cards

Moeite met waar je nou House of Cards moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor House of Cards

Samenvatting

Een meedogenloos congreslid doet er alles aan om Washington D.C. te veroveren in deze politieke dramaserie met een Emmy- en Golden Globe-award.

Regisseur en acteurs

 • Kevin Spacey portait

  Kevin Spacey

  Frank Underwood

 • Robin Wright portait

  Robin Wright

  Claire Underwood

 • Michael Kelly portait

  Michael Kelly

  Doug Stamper

 • Sakina Jaffrey portait

  Sakina Jaffrey

  Linda Vasquez

 • Kristen Connolly portait

  Kristen Connolly

  Christina Gallagher

 • Michael Gill portait

  Michael Gill

  President Garrett Walker

 • Sebastian Arcelus portait

  Sebastian Arcelus

  Lucas Goodwin

 • Molly Parker portait

  Molly Parker

  Jacqueline Sharp

 • Jayne Atkinson portait

  Jayne Atkinson

  Catherine Durant

 • Mahershala Ali portait

  Mahershala Ali

  Remy Danton

 • Boris McGiver portait

  Boris McGiver

  Tom Hammerschmidt

Trailers

House of Cards

Wil je House of Cards kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

House of Cards streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je House of Cards niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je House of Cards zelfs gratis bekijken.

House of Cards downloaden

Wil je House of Cards ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je House of Cards overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

House of Cards torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van House of Cards is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

House of Cards trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of House of Cards de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.