House of Cards
%
90

House of Cards

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk House of Cards

Moeite met waar je nou House of Cards moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor House of Cards

Samenvatting

Een meedogenloos congreslid doet er alles aan om Washington D.C. te veroveren in deze politieke dramaserie met een Emmy- en Golden Globe-award.

Regisseur en acteurs

 • Kevin Spacey portait

  Kevin Spacey

  Frank Underwood

 • Robin Wright portait

  Robin Wright

  Claire Underwood

 • Michael Kelly portait

  Michael Kelly

  Doug Stamper

 • Sakina Jaffrey portait

  Sakina Jaffrey

  Linda Vasquez

 • Kristen Connolly portait

  Kristen Connolly

  Christina Gallagher

 • Michael Gill portait

  Michael Gill

  President Garrett Walker

 • Sebastian Arcelus portait

  Sebastian Arcelus

  Lucas Goodwin

 • Molly Parker portait

  Molly Parker

  Jacqueline Sharp

 • Jayne Atkinson portait

  Jayne Atkinson

  Catherine Durant

 • Mahershala Ali portait

  Mahershala Ali

  Remy Danton

 • Boris McGiver portait

  Boris McGiver

  Tom Hammerschmidt

Trailers

House of Cards

Op zoek naar House of Cards? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

House of Cards streamen

Het streamen van series als House of Cards heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als House of Cards waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je House of Cards dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

House of Cards downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als House of Cards te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

House of Cards torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

House of Cards trailer

Weet je nog niet zeker of House of Cards jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.