House of Cards
%
90

House of Cards

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk House of Cards

Moeite met waar je nou House of Cards moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor House of Cards

Samenvatting

Een meedogenloos congreslid doet er alles aan om Washington D.C. te veroveren in deze politieke dramaserie met een Emmy- en Golden Globe-award.

Regisseur en acteurs

 • Kevin Spacey portait

  Kevin Spacey

  Frank Underwood

 • Robin Wright portait

  Robin Wright

  Claire Underwood

 • Michael Kelly portait

  Michael Kelly

  Doug Stamper

 • Sakina Jaffrey portait

  Sakina Jaffrey

  Linda Vasquez

 • Kristen Connolly portait

  Kristen Connolly

  Christina Gallagher

 • Michael Gill portait

  Michael Gill

  President Garrett Walker

 • Sebastian Arcelus portait

  Sebastian Arcelus

  Lucas Goodwin

 • Molly Parker portait

  Molly Parker

  Jacqueline Sharp

 • Jayne Atkinson portait

  Jayne Atkinson

  Catherine Durant

 • Mahershala Ali portait

  Mahershala Ali

  Remy Danton

 • Boris McGiver portait

  Boris McGiver

  Tom Hammerschmidt

Trailers

House of Cards

Zin om House of Cards lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om House of Cards te bekijken voor je op een rijtje.

House of Cards downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je House of Cards downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van House of Cards. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet House of Cards er ook in SD heel goed uit.

House of Cards streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je House of Cards net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je House of Cards hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je House of Cards helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

House of Cards torrent

Denk je dat je om House of Cards te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

House of Cards trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of House of Cards de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.